sponsoren :: overzicht

Het WK Dammen 2007 werd mogelijk gemaakt door bijdragen van:

- De Gemeente Hardenberg

- De provincie Overijssel

- Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport   

- Hoofdsponsor is de fa. Wildkamp.


WILDKAMP,HOOFDSPONSOR VAN HET WK DAMMEN 2007

Het WK Dammen 2007 heeft een hoofdsponsor met een bekende naam in de Nederlandse damwereld: technische groothandel Wildkamp B.V.

Wildkamp is in 1972 opgericht door Jan de Wilde. Een markante persoonlijkheid met een scherpe geest, die hij naast zijn handelsactiviteiten ook inzet voor zijn favoriete vrijetijdsbesteding: dammen. In Hardenberg, gastheer van het WK Dammen 2007, richt hij in 1965 de Hardenbergse Damclub (HDC) op.

Door het optreden van Wildkamp als sponsor bij damevenementen worden werk en hobby met succes gecombineerd. In 1990 bestaat HDC 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan geeft internationaal Grootmeester en tweevoudig wereldkampioen Ton Sijbrands een simultaan tegen 40 spelers.

In 2002 wordt Sijbrands gecontracteerd om het wereldrecord blind simultaandammen te verbeteren. Plaats van handeling is de kantine van Wildkamp in Lutten. De recordpoging slaagt met glans en de samenwerking tussen Sijbrands, HDC en Wildkamp krijgt in de jaren daarna een vervolg. Dit gebeurt via een aantal prestaties die de damwereld versteld doen staan. Vanaf 1982 vestigt Sijbrands diverse blindsimultaandammen records. Maar op 17 december 2004 presteert hij, mede dankzij de financiŽle support van Wildkamp, het onmogelijke, door het op te nemen tegen 24 deelnemers met als resultaat: twintig keer winst en slechts vier remises.

Wildkamp draagt de damsport in het algemeen, en evenementen zoals dit wereldkampioenschap in het bijzonder, een warm hart toe. Ook al staat inmiddels de volgende generatie De Wilde aan het roer; het is genetisch bepaald dat Wildkamp alles doet om de damsport te ondersteunen en te promoten.

Wildkamp wenst iedereen dan ook een geslaagd WK 2007!
---

 

Wildkamp B.V.

Groothandel en distributeur van kunststofleiding systemen, -componenten en technische artikelen.

Wildkamp is een succesvolle en een van de snelst groeiende handelsondernemingen in Nederland. De onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van technische artikelen aan professionele doelgroepen en aan particulieren. Het assortiment bestaat uit meer dan 100.000 artikelen. Deze worden verkocht via www.wildkamp.nl, via de dikke Wildkamp-catalogus
en via de 26 technische shops van Wildkamp.

Waar Wildkamp voor staat
Wildkamp is een technische groothandel met tientallen filialen, verspreid over heel Nederland. Bij Wildkamp bent u verzekerd van kwaliteitsproducten, deskundigheid en klantgerichte adviezen en service. De verkoopadviseurs denken met u mee en zien erop toe dat u precies dat artikel krijgt waarmee u het beste bent geholpen.
Onder het motto 'Wie durft te veranderen, zal zich verbeteren' worden innovaties gestimuleerd en neemt Wildkamp doorlopend nieuwe producten op in het programma.

Sterke logistieke organisatie
Wildkamp streeft naar kwaliteit op elk niveau van de organisatie. Dus ook op het vlak van de logistiek.
Dankzij de gestroomlijnde voorraadsystemen van Wildkamp is vrijwel 100% van alle orders direct leverbaar. De geautomatiseerde order-verwer-king, gekoppeld aan het klantenbestand en voorraadbeheer, zorgt voor de optimale reactiesnelheid. Voor de distributie maakt Wildkamp gebruik van eigen transportmiddelen of - als dat efficiŽnter is - van tran-sport--ondernemingen die gespecialiseerd zijn in distributie. Dit betreft altijd vaste distributiepartners waarmee Wildkamp nauw samenwerkt, zodat de uitlevering van orders zo snel en soepel mogelijk kan verlopen.

Filialen in heel Nederland
Afstand hoeft nooit een probleem te zijn. Wildkamp heeft een uitgebreid netwerk van filialen waar u de meeste artikelen direct kunt meenemen. In elke vestiging staat een deskundig team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u als een betrokken, persoonlijke gesprekspartner te adviseren.
Om goed bereikbaar te zijn heeft Wildkamp filialen en servicepunten door heel Nederland en worden er regelmatig nieuwe filialen geopend. Zo heeft u steeds direct de beschikking over Wildkamps expertise ťn complete assortiment.

Kwaliteit voor vandaag en morgen.
Wildkamp staat geen moment stil. Het programma zit vol dynamiek en beweging en wordt voort-durend uitgebreid. Zodra er, waar dan ook, een relevante noviteit wordt geÔntroduceerd, wordt dit onmiddellijk opgepakt. Na uitvoerig testen neemt Wildkamp het product op in haar assortiment.

Klant- en marktgericht opereren betekent echter meer dan de innovaties van producenten afwachten. Wildkamp anti-cipeert dan ook actief op de vraag en lanceert nieuwe producten en systemen. Dit gebeurt vaak door producten in eigen huis te ontwikkelen, maar ook door productontwikkeling in nauwe samenwerking met fabrikanten aan te sturen. Kwaliteit staat boven elke discussie. Nieuwe introducties worden getest aan de hand van een kritisch beoordelingssysteem voor leveranciers en materialen. Daarnaast is een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding ťťn van de belangrijkste criteria voor de opbouw van ons assortiment.

Kunststofproducten op maat
Wildkamp is altijd markt- en klantgericht bezig en reikt derhalve ook oplossingen op maat aan. Het bedrijf beschikt over een speciale bewerkingsafdeling die bestaande producten en systemen aanpast en op maat maakt.

Productontwikkeling
Wildkamp verkoopt niet alleen producten, maar ontwikkelt ze ook. Enkele succesvolle voorbeelden zijn de wateropslag- en distributiesystemen voor campings en de mestafvoersystemen voor de agrarische sector.

Merkartikelen
Wildkamp levert veel merkartikelen. Een aantal vooraanstaande Europese fabrikanten heeft Wildkamp geselecteerd als exclusief distributeur in Nederland.

www.wildkamp.nl

---