Hoofdmenu
Home
Sponsors
Deelnemers
Resultaten
Partijen
Nieuws en media
Toernooi info
NederlandsEnglishFrenchRussian
Nieuws en media
Website moved Afdrukken E-mail
dinsdag 04 maart 2008
This website is moved to wkdammen2005.webstek.org.
Website uit de lucht Afdrukken E-mail
dinsdag 29 januari 2008
Deze website wordt binnenkort "uit de lucht" gehaald.
Verlenging publicatie website Afdrukken E-mail
vrijdag 12 mei 2006
De website zal tot aan het volgende wereldkampioenschap on line blijven. Het volgende wereldkampioenschap vindt plaats in Hardenberg in 2007. Deze site blijft in ieder geval tot die tijd on line.
Website Afdrukken E-mail
maandag 07 november 2005
Goed nieuws voor wie nog geen tijd heeft gehad om alle WK-partijen na te spelen: deze website blijft in elk geval tot april 2006 in de lucht. De voorpagina is wat opgeschoond, maar alle berichten, columns, etc. zijn terug te vinden onder Nieuws en media.
Afsluitende column van Kees Thijssen Afdrukken E-mail
woensdag 26 oktober 2005
Het laatste woord

Net klaar met een uurtje zwemmen. Heerlijk verfrissend na drie weken topsport. Ik ben blij. Blij dat het toernooi klaar is. Het was heel zwaar. Maar tevreden met het resultaat.

Lees meer...
Mooiste fragmenten Afdrukken E-mail
maandag 24 oktober 2005
Naast de prijzen op basis van eindklassering zijn tijdens de sluitingsceremonie ook bekers uitgereikt voor de mooiste fragmenten.  De Roozenburg-cup ging naar Georgiev en Samb voor hun zinderende treffen in de finale. Guntis Valneris kreeg de Weiss-cup voor de combinatie waarmee hij in de groepsfase Der van het bord mepte. Voor zijn (mega-)eindspel tegen Georgiev ontving Gérard Jansen de Springer-cup.

In een heel andere categorie viel het speldje dat onze toernooidirecteur kreeg van KNDB-voorzitter Haitze Meurs. Na zeven Bijlmertoernooien en een wereldkampioenschap werd Achfaaq Mohamedjoesoef benoemd tot lid van verdienste. Dik verdiend, dunkt ons.

Samenvatting totoresultaten Afdrukken E-mail
maandag 24 oktober 2005
In totaal zijn 1119 stemmen op twintig toto's uitgebracht. Gemiddeld kende een toto 56 stemmers. 32 keer had een deelnemer alle resultaten van een toto goed. In totaal zijn er 23 winnaars.
Lees meer...
De laatste toto Afdrukken E-mail
maandag 24 oktober 2005
De laatste toto heeft geen winnaars opgeleverd. Niemand had de sleutel tot de goede combinatie van uitslagen bij de partijen Nasevich - Samb 0-2 en Georgiev - Buzinski 1-1.
Lees meer...
ALEXEY CHIZHOV WORLD CHAMPION 2005 Afdrukken E-mail
zondag 23 oktober 2005
Alexey Chizhov is the new world champion.

Alexey Chizhov is voor de tiende maal in zijn carriere wereldkampioen geworden. In de slotpartij tegen Guntis Valneris kwam hij geen moment in gevaar. Zijn opponent pakte het zilver en, minstens zo belangrijk, een ticket voor het wereldkampioenschap 2007. Dam-Nederlander Alexander Baljakin, die remise speelde tegen Alexander Getmanski, legde beslag op de derde plek.
Lees meer...
Snipperdag voor Chizhov en Valneris Afdrukken E-mail
zaterdag 22 oktober 2005
Alexei Chizhov en Guntis Valneris hebben zich niet moe gemaakt in de tiende finaleronde van het wereldkampioenschap dammen.
Lees meer...
2 winnaars finaletoto 10 Afdrukken E-mail
zaterdag 22 oktober 2005
"NKnoops" en "wieger" hebben alle uitslagen van de toto in de één na laatste finaleronde goed gegokt. Zij ontvangen voor deze ronde elk € 20,-. Voor de laatste toto van morgen is wederom € 20,- beschikbaar. Uit te keren aan een ieder die de zes partijen van de correcte uitslag voorziet.
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 11 van 77
Banner
Fortis
Mambo open source made this site possible