Main Menu
Home
Sponsors
Participants
Résultats
Parties
Nouvelles et média
Information du tournoi
NederlandsEnglishFrenchRussian
Nouvelles et média
Resultaat toto ronde 5 Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Getmanski deed alle gokkers aan toto nummer 5 naast een prijs grijpen. Hij won van Valneris. Geen van de deelnemers heeft dat goed gegokt.
Resultaat toto ronde 4 Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Niemand gokte alle vijf uitslagen uit groep B in de vierde ronde correct. De meeste gokkers hadden de speelsterkte van Huseynov op dat moment nog steeds niet goed ingeschat.
Live-partijen Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Voor wie het nog niet doorhad: naast de semi-live partijen is er met ingang van de 4e ronde ook een echte live-partij te zien. Gespeelde zetten worden door het electronische bord van Shahcom naar een laptop gestuurd, die ze direct op het internet zet.  Kies voor Partijen / Live-partij en een refresh van de pagina is niet eens nodig.  In principe zou de gebruikte bedenktijd ook meteen in beeld kunnen verschijnen, maar de daarvoor benodigde klok is door de FMJD vanwege enkele technische probleempjes afgekeurd.
Thijssen onderuit tegen 'dark horse' Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Het gaat van kwaad tot erger met Kees Thijssen. Nadat de Nederlands kampioen zaterdag ontsnapte tegen Nicault ging hij zondagochtend onderuit tegen Huseynov Farid. Daarmee boekte de jonge speler uit Azerbeidjan zijn vierde achtereenvolgende overwinning en rent dit 'dark horse' rechtstreeks naar een finaleplaats.
Lire la suite...
Partijnotaties nu ook semi-'live' beschikbaar Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Goed nieuws voor liefhebbers van .pdn-bestanden. Met ingang van de 6e ronde worden de partijnotaties, net als de partij-animaties, semi-live bijgewerkt. Ga naar Hoofdmenu / Partijen / Notaties voor de laatste bestanden. Dit met dank aan Wieger Wesselink, die op ons verzoek zijn invoerprogramma aanpaste. Voorlopig gaat het om een test, maar bij gebleken succes zal ook deze nieuwe versie van EntryDambo binnenkort gratis te downloaden zijn vanaf www.10x10.org
Column Kees Thijssen, 9 oktober Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Het is tijd om te gaan dammen!


Inmiddels heb ik na mijn vorige column drie wedstrijden gespeeld. Vijf punten gepakt. Gisteren remise en vrijdag twee overwinningen, ondanks een zeer korte nachtrust. Ik bleef maar malen over een mogelijke uitsluiting en de grote aandacht voor mijn afwezigheid bij de opening. Tsjonge, ik wil alleen aan dammen kunnen denken!

Lire la suite...
Extra explicatie door Auke Scholma Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Ook tijdens de laatste groepsronde, op woensdag 12 oktober, zal Auke Scholma de partijen voor het publiek ontrafelen. Zie voor een volledig overzicht van explicaties bij Toernooi info / Nevenactiviteiten.
Rustige vierde ronde Version imprimable Suggrer par mail
08-10-2005
Na twee dagen waarin het bloed van de borden spatte, kende het
wereldkampioenschap dammen een rustige vierde ronde. Van de twintig
partijen eindigden er slechts vijf in een beslissing.
Lire la suite...
Zware bevalling voor Georgiev Version imprimable Suggrer par mail
07-10-2005
De groepsfase van het wereldkampioenschap dammen dreigt een zware bevalling te worden voor Georgiev. Ook tegen Domcev kwam de regerend wereldkampioen niet verder dan een puntendeling zodat na drie ronden een plekje in de middenmoot zijn deel is.
Lire la suite...
Thijssen niet van slag Version imprimable Suggrer par mail
07-10-2005
Het zijn drukke dagen voor Kees Thijssen. Donderdagavond werd hij nog aan de tand gevoeld door de jury d'appel naar aanleiding van zijn te late aankomst bij de opening van het wereldkampioenschap dammen. Tegen middernacht klonk het verlossende woord en vrijdagochtend om negen uur zat de Nederlands kampioen alweer achter het dambord om daar in voorbeeldige stijl de Oekraiense houwdegen Anikyeyev te kloppen.

Lire la suite...
Column Kees Thijssen, 7 oktober Version imprimable Suggrer par mail
07-10-2005
Wat een start…

Op dit moment ben ik nog in afwachting van mijn lot. Mag ik doorspelen morgen of word ik uit het toernooi gezet ? Pff, wat een situatie.
Lire la suite...
<< Dbut < Prcdente 1 2 3 4 5 6 7 Suivante > Fin >>

Rsultats 56 - 66 sur 77
Banner
Magnes
Mambo open source made this site possible