Main Menu
Home
Sponsors
Participants
Résultats
Parties
Nouvelles et média
Information du tournoi
NederlandsEnglishFrenchRussian
Nouvelles et média
Resultaat toto ronde 9 Version imprimable Suggrer par mail
12-10-2005
De laatste toto van de groepswedstrijden moest het ook zonder winnaar doen. Nasevich was de grote boosdoener door Clerc te verslaan. Morgen zijn er volop goede nieuwe kansen met een nieuwe toto voor de eerste ronde van de finale.
Valneris naar finale Version imprimable Suggrer par mail
12-10-2005
Guntis Valneris heeft zich met de hakken over de sloot geplaatst voor de finale van het wereldkampioenschap dammen.
Lire la suite...
Het grote rekenen Version imprimable Suggrer par mail
11-10-2005
Met nog een groepsronde voor de boeg is het grote rekenen begonnen op het wereldkampioenschap dammen. 
Lire la suite...
Resultaat toto ronde 8 Version imprimable Suggrer par mail
11-10-2005
Het prijzengeld stapelt zich op.De toto van ronde 8 kan ook niet uitgekeerd worden. Er zijn geen winnaars in toto 8. Tja, Bassirou Ba verloor. Dat mag zeldzaam heten.

Lire la suite...
Resultaat toto ronde 7 Version imprimable Suggrer par mail
11-10-2005
Een gebrek aan winnaars kenmerkt de toto in de groepswedstrijden. Toto nummer 7 kent geen winaars. Slechts 7 % koos ervoor om Valneris remise tegen Delmotte te laten spelen. Niemand van die 7 % liet Huseynov winnen van Nicault....
Vanaf vanmiddag 14.00 uur tot morgenmidag 14.00 uur is te stemmen op de laatste toto uit de groepswedstrijden.
Column Kees Thijssen, 10 oktober Version imprimable Suggrer par mail
10-10-2005
Toch ben ik ongerust

Nog twee dagen en dan zitten die zenuwslopende voorronden erop. De stand op het moment is gunstig voor mij, maar ik ben toch ongerust. Erdenebileg moet ik zelf proberen van het lijf houden. Diawara baart me meer zorgen. Hij heeft twee nederlagen, en twee overwinningen. Wint hij nog twee keer en ik niet meer, dan heeft hij evenveel punten als ik, maar gaat hij door op basis van het aantal overwinningen!

Lire la suite...
'Sjeraar' Version imprimable Suggrer par mail
10-10-2005
Gérard Jansen is altijd op tijd aanwezig bij een damwedstrijd, verdeelt zijn tijd en energie voorbeeldig en zorgt nooit voor een schandaal. Een boze brief richting KNDB-bestuur, nu alweer een eeuwigheid geleden, over de plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap, staat bekend als zijn voornaamste uitspatting.
Lire la suite...
Boekenstand Version imprimable Suggrer par mail
10-10-2005
De bondsdirecteur heeft het nogal druk de laatste tijd, maar op woensdag 12 oktober (laatste groepsronde) en zondag 23 oktober (slotronde) zal hij in elk geval op het wk aanwezig zijn met een damboekenstand.
Voor de werkende mens Version imprimable Suggrer par mail
10-10-2005
Na de dubbele rondes van vrijdag en zondag daalt er deze week een relatieve rust neer over het wk. Van maandag tot en met vrijdag wordt er elke dag één ronde gespeeld, steeds van 14.00 tot 20.00 uur. Ideale tijden voor de werkende mens, dunkt ons, dus niet stiekem in de baas zijn tijd gaan internetten, maar rond half zes gewoon even langskomen in het Tulip Inn Riverside Hotel.
Bijna koffers pakken Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Na zes van de negen groepsrondes kan de halve Nederlandse delegatie op het wereldkampioenschap dammen zijn koffers al haast pakken.
Lire la suite...
Resultaat toto ronde 6 Version imprimable Suggrer par mail
09-10-2005
Het blijkt voor de meeste, meestal alle, deelnemers aan de toto een onmogelijke taak alle uitslagen goed te voorspellen. Het zit ze dan ook niet mee. De toto van ronde 6 leverde als gevolg van de uitslag Borghetti - Heusdens: 2-0, wederom nul winnaars op.
<< Dbut < Prcdente 1 2 3 4 5 6 7 Suivante > Fin >>

Rsultats 45 - 55 sur 77
Banner
Joesboef
Mambo open source made this site possible