Main Menu
Домашн
Спонсоры
Участники
Результаты
Игры
Новости и средства
турниры информация
NederlandsEnglishFrenchRussian
Новости
Website moved Версия для печати Отправить на E-mail
dinsdag, 04 maart 2008
This website is moved to wkdammen2005.webstek.org.
Website uit de lucht Версия для печати Отправить на E-mail
dinsdag, 29 januari 2008
Deze website wordt binnenkort "uit de lucht" gehaald.
Verlenging publicatie website Версия для печати Отправить на E-mail
vrijdag, 12 mei 2006
De website zal tot aan het volgende wereldkampioenschap on line blijven. Het volgende wereldkampioenschap vindt plaats in Hardenberg in 2007. Deze site blijft in ieder geval tot die tijd on line.
Website Версия для печати Отправить на E-mail
maandag, 07 november 2005
Goed nieuws voor wie nog geen tijd heeft gehad om alle WK-partijen na te spelen: deze website blijft in elk geval tot april 2006 in de lucht. De voorpagina is wat opgeschoond, maar alle berichten, columns, etc. zijn terug te vinden onder Nieuws en media.
Mooiste fragmenten Версия для печати Отправить на E-mail
maandag, 24 oktober 2005
Naast de prijzen op basis van eindklassering zijn tijdens de sluitingsceremonie ook bekers uitgereikt voor de mooiste fragmenten.  De Roozenburg-cup ging naar Georgiev en Samb voor hun zinderende treffen in de finale. Guntis Valneris kreeg de Weiss-cup voor de combinatie waarmee hij in de groepsfase Der van het bord mepte. Voor zijn (mega-)eindspel tegen Georgiev ontving Gérard Jansen de Springer-cup.

In een heel andere categorie viel het speldje dat onze toernooidirecteur kreeg van KNDB-voorzitter Haitze Meurs. Na zeven Bijlmertoernooien en een wereldkampioenschap werd Achfaaq Mohamedjoesoef benoemd tot lid van verdienste. Dik verdiend, dunkt ons.

ALEXEY CHIZHOV WORLD CHAMPION 2005 Версия для печати Отправить на E-mail
zondag, 23 oktober 2005
Alexey Chizhov is the new world champion.

Alexey Chizhov is voor de tiende maal in zijn carriere wereldkampioen geworden. In de slotpartij tegen Guntis Valneris kwam hij geen moment in gevaar. Zijn opponent pakte het zilver en, minstens zo belangrijk, een ticket voor het wereldkampioenschap 2007. Dam-Nederlander Alexander Baljakin, die remise speelde tegen Alexander Getmanski, legde beslag op de derde plek.
Подробнее...
Dammen bij de NOS Версия для печати Отправить на E-mail
zaterdag, 22 oktober 2005
Na Talpa is nu ook de NOS wezen filmen op het wereldkampioenschap  dammen. De beelden worden waarschijnlijk zaterdagavond uitgezonden in Studio Sport.
Boekenstand KNDB & Boek over Roozenburg Версия для печати Отправить на E-mail
zaterdag, 22 oktober 2005
De boekenstand van de KNDB zal op de slotdag van het WK, zondag 23 oktober, aanwezig zijn. Grijp deze laatste kans! Let op: geen pin-betalingen mogelijk.
Подробнее...
Dammen bij Talpa (2) Версия для печати Отправить на E-mail
vrijdag, 21 oktober 2005
Donderdagavond heeft NSE opnieuw aandacht besteed aan het wereldkampioenschap dammen en vrijdag snorde de camera alweer. Dammen leent zich goed voor het uitzenden van lange reclameblokken tussendoor, en we vermoeden dat we daar deze even plotselinge als warme aandacht aan te danken hebben.
Dammen bij Talpa Версия для печати Отправить на E-mail
woensdag, 19 oktober 2005
Een cameraploeg van Talpa heeft beelden gemaakt van het begin van de 7e ronde. Wie dit wil zien kan woensdagavond om 18.59 uur naar NSE kijken, maar zorg dat je op tijd wegzapt, want om half acht begint Big Brother.
Annotations and computer analysis Версия для печати Отправить на E-mail
woensdag, 19 oktober 2005
Shortly after the end of each round, Paul Oudshoorn places annotations by the played games and tounament in general. Take a look at those interesting remarks of Paul. The games are also analysed with a computer by Jan ten Brink. See the computer analysis.
<< [Первая] < [Предыдущая] 1 2 3 [Следующая] > [Последняя] >>

Результаты 1 - 11 из 24
Banner
KNDB
Mambo open source made this site possible