Hoofdmenu
Home
Sponsors
Deelnemers
Resultaten
Partijen
Nieuws en media
Toernooi info
NederlandsEnglishFrenchRussian
Nieuws
Website moved Afdrukken E-mail
dinsdag 04 maart 2008
This website is moved to wkdammen2005.webstek.org.
Website uit de lucht Afdrukken E-mail
dinsdag 29 januari 2008
Deze website wordt binnenkort "uit de lucht" gehaald.
Verlenging publicatie website Afdrukken E-mail
vrijdag 12 mei 2006
De website zal tot aan het volgende wereldkampioenschap on line blijven. Het volgende wereldkampioenschap vindt plaats in Hardenberg in 2007. Deze site blijft in ieder geval tot die tijd on line.
Website Afdrukken E-mail
maandag 07 november 2005
Goed nieuws voor wie nog geen tijd heeft gehad om alle WK-partijen na te spelen: deze website blijft in elk geval tot april 2006 in de lucht. De voorpagina is wat opgeschoond, maar alle berichten, columns, etc. zijn terug te vinden onder Nieuws en media.
Mooiste fragmenten Afdrukken E-mail
maandag 24 oktober 2005
Naast de prijzen op basis van eindklassering zijn tijdens de sluitingsceremonie ook bekers uitgereikt voor de mooiste fragmenten.  De Roozenburg-cup ging naar Georgiev en Samb voor hun zinderende treffen in de finale. Guntis Valneris kreeg de Weiss-cup voor de combinatie waarmee hij in de groepsfase Der van het bord mepte. Voor zijn (mega-)eindspel tegen Georgiev ontving Gérard Jansen de Springer-cup.

In een heel andere categorie viel het speldje dat onze toernooidirecteur kreeg van KNDB-voorzitter Haitze Meurs. Na zeven Bijlmertoernooien en een wereldkampioenschap werd Achfaaq Mohamedjoesoef benoemd tot lid van verdienste. Dik verdiend, dunkt ons.

ALEXEY CHIZHOV WORLD CHAMPION 2005 Afdrukken E-mail
zondag 23 oktober 2005
Alexey Chizhov is the new world champion.

Alexey Chizhov is voor de tiende maal in zijn carriere wereldkampioen geworden. In de slotpartij tegen Guntis Valneris kwam hij geen moment in gevaar. Zijn opponent pakte het zilver en, minstens zo belangrijk, een ticket voor het wereldkampioenschap 2007. Dam-Nederlander Alexander Baljakin, die remise speelde tegen Alexander Getmanski, legde beslag op de derde plek.
Lees meer...
Dammen bij de NOS Afdrukken E-mail
zaterdag 22 oktober 2005
Na Talpa is nu ook de NOS wezen filmen op het wereldkampioenschap  dammen. De beelden worden waarschijnlijk zaterdagavond uitgezonden in Studio Sport.
Boekenstand KNDB & Boek over Roozenburg Afdrukken E-mail
zaterdag 22 oktober 2005
De boekenstand van de KNDB zal op de slotdag van het WK, zondag 23 oktober, aanwezig zijn. Grijp deze laatste kans! Let op: geen pin-betalingen mogelijk.
Lees meer...
Dammen bij Talpa (2) Afdrukken E-mail
vrijdag 21 oktober 2005
Donderdagavond heeft NSE opnieuw aandacht besteed aan het wereldkampioenschap dammen en vrijdag snorde de camera alweer. Dammen leent zich goed voor het uitzenden van lange reclameblokken tussendoor, en we vermoeden dat we daar deze even plotselinge als warme aandacht aan te danken hebben.
Dammen bij Talpa Afdrukken E-mail
woensdag 19 oktober 2005
Een cameraploeg van Talpa heeft beelden gemaakt van het begin van de 7e ronde. Wie dit wil zien kan woensdagavond om 18.59 uur naar NSE kijken, maar zorg dat je op tijd wegzapt, want om half acht begint Big Brother.
Annotations and computer analysis Afdrukken E-mail
woensdag 19 oktober 2005
Shortly after the end of each round, Paul Oudshoorn places annotations by the played games and tounament in general. Take a look at those interesting remarks of Paul. The games are also analysed with a computer by Jan ten Brink. See the computer analysis.
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 11 van 24
Banner
KNDB
Mambo open source made this site possible