Main Menu
Home
Sponsors
Participants
RĂ©sultats
Parties
Nouvelles et média
Information du tournoi
NederlandsEnglishFrenchRussian
Nouvelles
Website moved Version imprimable Suggérer par mail
04-03-2008
This website is moved to wkdammen2005.webstek.org.
Website uit de lucht Version imprimable Suggérer par mail
29-01-2008
Deze website wordt binnenkort "uit de lucht" gehaald.
Verlenging publicatie website Version imprimable Suggérer par mail
12-05-2006
De website zal tot aan het volgende wereldkampioenschap on line blijven. Het volgende wereldkampioenschap vindt plaats in Hardenberg in 2007. Deze site blijft in ieder geval tot die tijd on line.
Website Version imprimable Suggérer par mail
07-11-2005
Goed nieuws voor wie nog geen tijd heeft gehad om alle WK-partijen na te spelen: deze website blijft in elk geval tot april 2006 in de lucht. De voorpagina is wat opgeschoond, maar alle berichten, columns, etc. zijn terug te vinden onder Nieuws en media.
Mooiste fragmenten Version imprimable Suggérer par mail
24-10-2005
Naast de prijzen op basis van eindklassering zijn tijdens de sluitingsceremonie ook bekers uitgereikt voor de mooiste fragmenten.  De Roozenburg-cup ging naar Georgiev en Samb voor hun zinderende treffen in de finale. Guntis Valneris kreeg de Weiss-cup voor de combinatie waarmee hij in de groepsfase Der van het bord mepte. Voor zijn (mega-)eindspel tegen Georgiev ontving Gérard Jansen de Springer-cup.

In een heel andere categorie viel het speldje dat onze toernooidirecteur kreeg van KNDB-voorzitter Haitze Meurs. Na zeven Bijlmertoernooien en een wereldkampioenschap werd Achfaaq Mohamedjoesoef benoemd tot lid van verdienste. Dik verdiend, dunkt ons.

ALEXEY CHIZHOV WORLD CHAMPION 2005 Version imprimable Suggérer par mail
23-10-2005
Alexey Chizhov is the new world champion.

Alexey Chizhov is voor de tiende maal in zijn carriere wereldkampioen geworden. In de slotpartij tegen Guntis Valneris kwam hij geen moment in gevaar. Zijn opponent pakte het zilver en, minstens zo belangrijk, een ticket voor het wereldkampioenschap 2007. Dam-Nederlander Alexander Baljakin, die remise speelde tegen Alexander Getmanski, legde beslag op de derde plek.
Lire la suite...
Dammen bij de NOS Version imprimable Suggérer par mail
22-10-2005
Na Talpa is nu ook de NOS wezen filmen op het wereldkampioenschap  dammen. De beelden worden waarschijnlijk zaterdagavond uitgezonden in Studio Sport.
Boekenstand KNDB & Boek over Roozenburg Version imprimable Suggérer par mail
22-10-2005
De boekenstand van de KNDB zal op de slotdag van het WK, zondag 23 oktober, aanwezig zijn. Grijp deze laatste kans! Let op: geen pin-betalingen mogelijk.
Lire la suite...
Dammen bij Talpa (2) Version imprimable Suggérer par mail
21-10-2005
Donderdagavond heeft NSE opnieuw aandacht besteed aan het wereldkampioenschap dammen en vrijdag snorde de camera alweer. Dammen leent zich goed voor het uitzenden van lange reclameblokken tussendoor, en we vermoeden dat we daar deze even plotselinge als warme aandacht aan te danken hebben.
Dammen bij Talpa Version imprimable Suggérer par mail
19-10-2005
Een cameraploeg van Talpa heeft beelden gemaakt van het begin van de 7e ronde. Wie dit wil zien kan woensdagavond om 18.59 uur naar NSE kijken, maar zorg dat je op tijd wegzapt, want om half acht begint Big Brother.
Annotations and computer analysis Version imprimable Suggérer par mail
19-10-2005
Shortly after the end of each round, Paul Oudshoorn places annotations by the played games and tounament in general. Take a look at those interesting remarks of Paul. The games are also analysed with a computer by Jan ten Brink. See the computer analysis.
<< Début < Précédente 1 2 3 Suivante > Fin >>

Résultats 1 - 11 sur 24
Banner
KNDB
Mambo open source made this site possible