Main Menu
Home
Sponsors
Participants
RĂ©sultats
Parties
Nouvelles et média
Information du tournoi
NederlandsEnglishFrenchRussian
Nouvelles
Boekenstand KNDB Version imprimable Suggérer par mail
19-10-2005
De boekenkraam van de KNDB zal vandaag (woensdag 19 oktober) wederom aanwezig zijn op het WK, met een deels aangevulde voorraad. Op zondag 23 oktober zal er de laatste mogelijkheid zijn om boeken of speelmateriaal aan te schaffen. (Let op: in het hotel zijn geen pin-mogelijkheden)
Ndonzi winnaar killer toernooi Version imprimable Suggérer par mail
14-10-2005
Flaubert Ndonzi heeft het eerste internationale killer toernooi gewonnen. Zijn winst op nummer twee, Jean Marc Ndjofang, bleek doorslaggevend. Derde eindigde Dul Erdenebileg. Bert Zwart en Ganbaatar Ganjargal deelden de vierde en vijfde prijs. Peter Blokker was de beste met een KNDB-rating onder de 1200. De volledige uitslag staat op http://fmjd.org/bb/viewtopic.php?t=1292
Loting Version imprimable Suggérer par mail
13-10-2005
Woensdagavond heeft de loting plaatsgevonden voor de finale. De procedure was zodanig dat landgenoten elkaar gegarandeerd in de eerste vijf ronden ontmoeten. Zo staat het  Nederlandse onderonsje tussen Thijssen en Baljakin al in de eerste ronde gepland, en vindt de interland tussen Chizhov en Valneris op de slotdag plaats.
Zie bij 'Programma en resultaten' voor het  volledige speelschema.
Boekenstand Version imprimable Suggérer par mail
10-10-2005
De bondsdirecteur heeft het nogal druk de laatste tijd, maar op woensdag 12 oktober (laatste groepsronde) en zondag 23 oktober (slotronde) zal hij in elk geval op het wk aanwezig zijn met een damboekenstand.
Voor de werkende mens Version imprimable Suggérer par mail
10-10-2005
Na de dubbele rondes van vrijdag en zondag daalt er deze week een relatieve rust neer over het wk. Van maandag tot en met vrijdag wordt er elke dag één ronde gespeeld, steeds van 14.00 tot 20.00 uur. Ideale tijden voor de werkende mens, dunkt ons, dus niet stiekem in de baas zijn tijd gaan internetten, maar rond half zes gewoon even langskomen in het Tulip Inn Riverside Hotel.
Live-partijen Version imprimable Suggérer par mail
09-10-2005
Voor wie het nog niet doorhad: naast de semi-live partijen is er met ingang van de 4e ronde ook een echte live-partij te zien. Gespeelde zetten worden door het electronische bord van Shahcom naar een laptop gestuurd, die ze direct op het internet zet.  Kies voor Partijen / Live-partij en een refresh van de pagina is niet eens nodig.  In principe zou de gebruikte bedenktijd ook meteen in beeld kunnen verschijnen, maar de daarvoor benodigde klok is door de FMJD vanwege enkele technische probleempjes afgekeurd.
Partijnotaties nu ook semi-'live' beschikbaar Version imprimable Suggérer par mail
09-10-2005
Goed nieuws voor liefhebbers van .pdn-bestanden. Met ingang van de 6e ronde worden de partijnotaties, net als de partij-animaties, semi-live bijgewerkt. Ga naar Hoofdmenu / Partijen / Notaties voor de laatste bestanden. Dit met dank aan Wieger Wesselink, die op ons verzoek zijn invoerprogramma aanpaste. Voorlopig gaat het om een test, maar bij gebleken succes zal ook deze nieuwe versie van EntryDambo binnenkort gratis te downloaden zijn vanaf www.10x10.org
Partijnotaties Version imprimable Suggérer par mail
07-10-2005
Van de eerste ronde zijn partijnotaties in PDN beschikbaar. PDN is te vinden via het linkermenu, partijen en notaties.
Live-partijen Version imprimable Suggérer par mail
06-10-2005
Het probleem met Internet Explorer is opgelost. Partijen zijn nu ook met Explorer te zien door via het menu "partijen" de ronde te kiezen. Mocht het niet werken, installeer dan de laatste versie van Java, gratis te downloaden vanaf www.java.com.
Het WK op Teletekst Version imprimable Suggérer par mail
05-10-2005
NOS Teletekst/Sport doet verslag van het Wereldkampioenschap Dammen op de pagina's 675 (verslag), 676 (programma en uitslagen) en 677 (partij).
Extra explicatie door Auke Scholma Version imprimable Suggérer par mail
09-10-2005
Ook tijdens de laatste groepsronde, op woensdag 12 oktober, zal Auke Scholma de partijen voor het publiek ontrafelen. Zie voor een volledig overzicht van explicaties bij Toernooi info / Nevenactiviteiten.
<< Début < Précédente 1 2 3 Suivante > Fin >>

Résultats 12 - 22 sur 24
Banner
Rochdale
Mambo open source made this site possible